29.4.2024. 15:26
4
Nešić poručio Rami Isaku: "Biće svezan i procesuiran u RS"
Ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine Nenad Nešić ispred Suda BiH uputio je oštre prijetnje ministru unutrašnjih poslova Federacije BiH Rami Isaku.

"Poručite Tiktok-u Rami: Ako uđe u RS, Republiku Srpsku i pokuša da radi bilo šta nezakonito bit će svezan i procesuiran", poručio je Nešić.

Inače, Nešić je danas stigao ispred zgrade Suda BiH kako bi pružio podršku predsjedniku bh. entiteta RS Miloradu Dodiku kojem se danas, zajedno sa v.d. direktorom Službvenog glasnika RS Milošem Lukićem nastavlja suđenje zbog nepoštivanja odluka visokog predstavnika u BiH Christiana Schmidta.

Nešić danas predsjedniku RS-a iskazuje podršku zajedno uz brojne druge visoke zvaničnike RS-a, ali i njegove stranačke kolege iz SNSD-a.

Pogledajte video OVDJE.

4
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.