18.12.2023. 16:43
1
Jasmin Ćatić Bomba uhapšen i pritvoren zbog ranjavanja Mirze Hatića
Jasmin Ćatić zvani Bomba, lice dobro poznato organima gonjenja, uhapšen je i pritvoren te se trenutno nalazi u KPZ Zenica, saznaje portal "Avaza".

Bomba je uhapšen zbog ranjavanja Mirze Hatića, u septembru ove godine. Općinski sud u Sarajevu je na prijedlog Tužilaštva KS odredio pritvor od mjesec dana zbog zbog krivičnog djela ugrožavanje sigurnosti i izazivanje opće opasnosti.

On je u pritvoru od 24. novembra i bit će do 24. decembra, kada će se razmatrati da li će biti pušten na slobodu ili će eventualno, prema prijedlogu tužioca, biti traženo produženje pritvora.

Podsjećamo, Hatić je tada ispričao da mu je prišao muškarac koji ga je ranio u nogu, da mu je on oteo pištolj i rekao mu da ide. Također, prije pucnjave, prema riječima Hatića, rekao mu je da se potuku.

I Hatić je odranije poznat policiji, ali i pravosuđu naše države. 

 
1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.