19.9.2023. 14:28
0
Mirza Hatić komentarisao pucnjavu, pa zaprijetio uposleniku KCUS-a: Sad će ti doći ovi moji pa njima reci hoću li ugasiti ili ne
Mirza Hatić se oglasio na društvenim mrežama nakon što je upucan danas na Baščaršiji.

"Prišao mi je s leđa, upucao me dva puta. Onaj pištolj stoji dole. Ja mu ga otmem i uperim ga u njega. Mislim se 'Allahu moj, sačuvao si me, nije me ubio'. Kažem mu 'neću te prijaviti, evo ti ova utoka, mrš odavde'", ispričao je Hatić.

Kaže da mu je ovo deveti metak koji je primio u životu i da se ne sekira jer ovo 'nije ništa strašno'.

Kasnije mu je prišao jedan od uposlenika KCUS-a i rekao da mora ugasiti telefon što je Hatić odbio.

"Moram fanovima reći šta je bilo. Nemoj se ti sekirati, samo se makni iz kadra. Neću ugasiti. Nemaš pravo mi to reći. Ovo su ljudi koji me vole. Haj se ti haveru udalji od mene. Sad će ti doći ovi moji pa njima reci hoću li ugasiti ili ne. Ja ti kažem fino da ništa ne moram ugasiti. Ja ti ne dam telefon, a ti mi ga probaj uzeti iz ruke", rekao mu je Hatić.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.