7.1.2024. 8:32
1
Pogledajte kako u Vlasenici provociraju Bošnjake uoči Božića: "Ustajte balije"
Prekučer, uoči proslave velikog hrišćanskog praznika Božića, Bošnjaci u manjem bh. entitetu RS ponovo su izloženi prijetnjama i uvredama.

Nadzorne kamere na kući jednog bošnjačkog povratnika snimila je kolonu automobila, a iz jednog od njih čuje se "ustajte balije". Sve se dogodilo u jednom od naselja u Vlasenici, u kojem žive Bošnjaci povratnici.

Na snimku se vidi da se ovo dogodilo prije dva dana, 5. januara u 16:42 sati.

Nije prvi put da su Bošnjaci izloženi prijetnjama i uvredama, posebno u dane proslave vjerskih praznika ili obilježavanja neustavnog dana RS-a 9. januara.

(Sead M.)

1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.