7.1.2024. 15:38
1
Iz kolone vozila pod pratnjom MUP-a RS-a pucano dok je prolazila kroz Potočare
Iz jednog od kombija u koloni koja je bila u pratnji vozila MUP-a RS-a, pucano je dok su vozila prolazila pored povratničkih kuća Bošnjaka u Potočarima kod Srebrenice.

Dogodilo se to jučer u popodnevnim satima, kada su lokalni Srbi paradirali vozilima na relaciji Bratunac - Potočari, a uoči pravoslavnog Božića.

Na snimcima videonadzora sa jedne od kuća uhvaćen je trenutak prolaska kolone vozila okićenih zastavama RS-a i Srbije, kao i trenutak pucnja iz plavog kombija.

U tim trenucima, kako se također vidi na snimcima, ispred kuće su bila dvojica muškaraca, koji su zbunjenim pogledima ispratili kolonu.



 

 
1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.