27.1.2024. 8:48
3
Šteta se pohvalio: Stigao još jedan tramvaj, sljedeće sedmice počinje testiranje pruge
Adnan Šteta ministar saobraćaja Kantona Sarajevo objavio je da je još jedan tramvaj u kasnim večernjim satima u petak stigao u Sarajevo.

- Dok traje isporuka novih tramvaja, istovremeno se na tramvajima koji su tu vrše sva potrebna tipska ispitivanja i testiranja koja će važiti za sve tramvaje i svi naredni će već biti spremni za prijem. Obavlja se i testiranje vožnje unutar kruga tramvajskog depoa - rekao je Šteta.

Također, govorio je i o tome kada će započeti testiranja na pruzi.

- Sada kada je stigao i treći tramvaj, možemo najaviti da ćemo sljedeće sedmice početi sa prvim testiranjima na novoj sarajevskoj pruzi - zaključio je ministar Šteta.

(Sead M.)

3
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.