7.3.2024. 11:30
0
Na mjestu nesreće: Spomen- ploča nastradalim doktoricama Azri Spahić i Almi Suljić će sutra biti otkrivena
FOTO: Facebook
Spomen-ploča tragično nastradalim mladim doktoricama Azri Spahić i Almi Suljić bit će otkrivena sutra na mjestu stravične nesreće u sarajevskoj ulici Dolina na Marindvoru, u kojoj su izgubile živote.

Kako je saopćeno iz Grada Sarajeva, gradonačelnica Sarajeva Benjamina Karić će u 13.30 sati, zajedno s porodicama, prijateljima i kolegama, položiti cvijeće i odati počast nedužno stradaloj sarajevskoj mladosti.

- Postoje životi koji kratko traju, a mnogo više ostave i daju… - uklesan je tekst na spomen-ploču koju je podigao Grad Sarajevo u znak sjećanja na dva tragično ugašena života.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.