8.3.2024. 15:42
0
U stilu Seje Brajlovića: Direktor KPZ Zenica Rusmir Isak svim zaposlenicama poklonio ružu i 100 KM
U povodu 8. marta - Međunarodnog dana žena, Rusmir Isak, direktor Kazneno-popravnog zavoda (KPZ) Zenica, danas je oduševio sve zaposlenice kojima je na svečanom ručku uručio poklone i to ružu i novčani iznos od 100 KM.

Kako je tom prilikom kazao, po prvi put u historiju zatvora zaposlenice su, uz simboličnu ružu, za Dan žena dobile i novčani poklon.

- Poštovane i drage dame, danas vam se obraćam kao direktor ove ustanove, ali i kao neko ko je pomogao Sindikatu da vam omogući što bolji poklon. Također, obraćam vam se i kao suprug i sin, tako da u mom okruženju ima mnogo dama i moj stav prema svim ženama ovog svijeta je bezuslovno uvažavanje i poštovanje. Želim da vam je svaki dan 8. mart, a ja sam za ovaj dan pripremio poklon svakoj dami i to neizostavno cvijeće kao i 100 KM da sebi kupite poklon. Promijenio sam mnoge stvari pa je i ovaj gest još jedna u nizu inovacija sa namjerom da to bude praksa i za naredne godine. Još jednom, sretan vam 8. mart i uživajte u vašem danu - rekao je direktor Isak.

Prisutne zaposlenice nisu krile oduševljenje ovom novom praksom, ali i činjenicom da im je direktor pokazao ogromno poštovanje i uvažavanje i na Dan žena.

(Ajdin B.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.