23.3.2024. 21:14
0
Cvijanović nakon napada u Rusiji: Nakon ovoga više niko nije siguran. Ovo je užasno
Nakon terorističkog napada u Moskvi više niko nije siguran, i potrebno je da svi mi u okviru svojih zemalja, lokalnih zajednica, zajedno sa našim sigurnosnim strukturama radimo na tome da se preduprijede određene stvari, istakla je Željka Cvijanović, članica Predsjedništva BiH, komentarajući teroristički napad u Rusiji u kojem ima preko 130 nastradalih.

"Ovo je užasno. Normalan čovjek ne može da se ne zgrozi kada vidi ovako nešto. To pokazuje da je naša planeta postala sve nesigurnije mjesto za život", istakla je Cvijanović.

Cvijanović je izjavila saučešće porodicama stradalih.

"Ali isto tako generalno gledano i ruskom narodu i državi za koje ovo predstavlja veliki izazov, jer treba da se uhvate u koštac sa terorizmom u najgorem obliku", dodala je Cvijanović.

(Ajdin B.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.