26.3.2024. 15:40
0
Vanredno u manjem bh. entitetu - Očekuje se zakazivanje hitne sjednice NSRS: Da li je razlog eventualno nametanje izmjena Izbornog zakona od strane Christiana Schmidta?
Vanredna, odnosno hitna, sjednica Kolegijuma Narodne skupštine RS održat će se sutra u Banjoj Luci.

Kako BN TV saznaje, predsjednik NSRS Nenad Stevandić telefonskim putem poziva šefove poslaničkih klubova u NSRS na vanrednu sjednicu skupštinskog kolegijuma koja će se održati sutra u Banjoj Luci.

Očekivati je da će nakon vanrednog Kolegijuma uslijediti i vanredno, odnosno hitno, kako je zakonom regulirano, zasjedanje Narodne skupštine RS.

Nije poznat razlog sazivanja vanredne sjednice Kolegijuma NSRS.

Da će vanredni Kolegijum NSRS biti održan sutra u 10 sati, saopćeno je iz NSRS.

Drugi detalji nisu navedeni.

Nije ni poznato da li hitna sjednica ima veze sa najavom današnjeg obraćanja Christiana Schmidta javnosti, prilikom kojeg se očekuje nametanja izmjena Izbornog zakona.

NSRS
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.