29.3.2024. 9:39
0
Tužna vijest iz tabora FK Željezničar pred duel sa Veležom
Tužna vijest potvrđena je iz tabora FK Željezničar pred večerašnji meč sa FK Velež.

Naime, preminula je majka kondicionog trenera Plavih sa Grbavice Almira Seferovića. Seferović je tužnu vijest saopštio prijateljima putem društvenih mreža.

"Sinoć je na ahiret preselila moja majka. Molim dragog Allaha dž.š. da joj podari lijepi Džennet", napisao je Seferović.

"Tvoja ljubav, podrška i mudrost će uvijek ostati sa nama, kao svjetlost koja nas vodi kroz buduće trenutke. Neka ti je vječni rahmet voljena majko", napisao je Seferović.

Seferović se ove zime vratio na Grbavicu, a trenutno ulogu kondicionog trenera obavlja i u A reprezentaciji naše zemlje.

Ovo mu je drugi mandat u stručnom štabu FK Željezničar, a prethodno je radio i u FK Sarajevo. Bio je i u Čeliku, Olimpiku, turskoj Adani, te u Kini i Tadžikistanu.

Radi se o velikom profesionalcu za kojeg brojni nogometaši, ali i treneri imaju samo riječi hvale.

Da li će Seferović večeras biti na klupi Željezničara i pored tužne vijesti, ostaje da se vidi. U ime redakcije SportSport upućujemo iskrene riječi saućešća porodici Seferović i njihovima prijateljima, te poznanicima.

Podsjetimo, Željezničar večeras igra prvenstveni meč protiv FK Velež i Plavima je itekako bitan. Vode bitku za opstanak i skoro da nemaju pravo na novi kiks, dok je Velež u borbi za Evropu.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.