8.4.2024. 19:06
0
Policija u BiH hapsi zbog prostitucije: Uhapšene i Brazilke, muškarci ležali s lisicama na podu
Danas su u Banjoj Luci uhapšena dva muškarca zbog sumnje da su izvršili krivično djelo "Međunarodno navođenje na prostituciju", saopćeno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske.

Kako su dodali iz MUP-a, sa uhapšenima su bile i dvije mlađe djevojke iz Brazila za koje se sumnja da su na području Banje Luke pružale seksualne usluge za novac, javljaju Nezavisne.

- Pod nadzorom Tužilaštva Bosne i Hercegovine preduzimaju se mjere i radnje u cilju utvrđivanja potpunog činjeničnog stanja i dokumentovanja krivičnog djela, navedeno je iz MUP-a. 

U akciji koju su danas sproveli pripadnici Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a RS danas su privedene četiri osobe u blizini tržnog centra.

Kako su ispričali stanari obližnjih zgrada, sa ulice se čula galama a muškarci su sa lisicama ležali na podu.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.