9.4.2024. 21:28
0
Bećirović čestitao Ramazanski bajram
Predsjedavajući Predsjedništva BiH Denis Bećirović čestitao je Ramazanski bajram reisu-l-ulemi Islamske zajednice u BiH Huseinu ef. Kavazoviću i muslimanima u Bosni i Hercegovini i inozemstvu.

- Uvaženi reisu-l-ulema Islamske zajednice u BiH dr. Huseine ef. Kavazoviću, Vama lično, ulemi i svim muslimanima i muslimankama u Bosni i Hercegovini, regiji i inozemstvu upućujem najiskrenije čestitke povodom Ramazanskog bajrama. Muslimani u Bosni i Hercegovini stoljećima grade društvo mira, tolerancije i aktivnog suživota s pripadnicima drugih vjerskih zajednica, kontinuirano doprinoseći demokratskom i multikulturalnom biću Evrope, kojem pripadaju kao neodvojiv dio. Želim da Ramazanski bajram provedemo u miru i blagostanju, u toplini naših porodica, u društvu prijatelja i susjeda, upućeni jedni na druge i na potrebe siromašnih, prognanih, bolesnih i nemoćnih. Bajram šerif mubarek olsun! - poručio je Bećirović.

(Ajdin B.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.