11.4.2024. 11:04
1
Stevandić komentarisao informaciju o dolasku NATO snaga u BiH: "Samo se kolaboracionisti, jadnici i oni koji trebaju pomoć za borbu protiv braće"
FOTO: nsrs
Nenad Stevandić, predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske, prokomentarisao je najave da bi u narednom periodu NATO u našu zemlju mogao poslati bataljon rezervnih snaga.

On je, očekivano, tu vijest komentarisao uz negodovanje te je nazvao "jadnicima" one koji se radaju dolasku NATO-ovih snaga u Bosnu i Hercegovinu.

Samo se kolaboracionisti, jadnici i oni koji trebaju pomoć za borbu protiv braće i komšija raduju tuđoj vojsci, napisao je Stevandić.

Podsjećamo, jučer je zamjenik predsjedavajućeg Predstavničkog doma Bosne i Hercegovine Denis Zvizdić najavio da NATO u Bosnu i Hercegovinu šalje bataljon rezervnih snaga.

Ovu informaciju, uprkos pojedinim medijima i ljudima koji su tvrdili drugačije, potvrdili su i iz NATO-a, te je na taj način jasno da NATO vojnici (ipak) dolaze u BiH.

(Erna H.) 

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.