14.4.2024. 15:35
1
Svi koji rade protiv BiH na jednom mjestu: Krišto u Mostar dovodi Vučića, dolazi i Plenković
Predsjedateljica Vijeća ministara BiH Borjana Krišto boravit će 15. i 16. aprila u Mostaru gdje će prisustvovati svečanom otvaranju 25. Međunarodnog sajma gospodarstva, te održati niz bilateralnih susreta s visokim zvanicama.

U ponedjeljak 15. aprila Krišto će na Aerodromu Mostar dočekati predsjednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, čime će se obilježiti uspostava direktne avio linije između Beograda i Mostara gdje će se i obratiti.

U 17:00 sati bit će održan sastanak Krišto, dopredsjedavajućeg Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH i predsjednika HDZ BiH Dragana Čovića i predsjednika Aleksandra Vučića u VIP salonu Aerodroma Mostar.

U utorak će u 9:00 sati Krišto se sastati s posebnim predstavnikom EU za dijalog Beograda i Prištine i druga regionalna pitanja Zapadnog Balkana Miroslavom Lajčakom.

U 10.00 sati bit će održan susret Krišto, Čovića i premijera Republike Hrvatske Andreja Plenkovića u prostorijama HNS-a.

(NAP)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.