30.11.2015. 13:17
0
Rozga: Od svoje svadbe neću praviti cirkus!
Pop pjevačice Severina i Jelena Rozga nekada su bile najbolje prijateljice, a onda je ljubav pukla. Hrvatski mediji vjenčanje Severine Kojić nazivaju cirkusom i vašarskom proslavom, a i njena nekadašnja drugarica Jelena Rozga ima slično mišljenje o “velikoj srpskoj svadbi”.
"Ne razmišljam o takvom vjenčanju. Ne bih željela da budem vječita vjerenica", rekla je Rozga za jednu hrvatsku televiziju.

A Jelenu Rozgu već godinama unazad upoređuju sa Severinom, čak je prozivaju i da kopira njen stajling, ali i muzički pravac, što ona nikada nije željela da komentariše.

Rozga je trenutno fokusirana na svoj novi singl koji promoviše, ali i na momka, čelistu Stjepana Hausera.

"Želim dijete, mada smo nas dvoje u svježoj vezi, tako da je možda rano da se o tome priča", kaže pjevačica.

(CDM/Alen Avdić) 
 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.