6.6.2023. 21:30
0
Marija Šerifović želi pomoći Mustafi Hrustiću iz Zenice: Pjevač završio na ulici, živi ispod mosta
Ulični pjevač Mustafa Hrustić iz Zenice pjeva od svoje sedme godine. Danas je punoljetan i od svoga pjevanja ne može plaćati stanarinu i hraniti se.

Novinar Srećko Stipović jučer ga je snimio u šatoru pod mostom na zeničkoj petlji. Nije mogao plaćati stanarinu pa je dobio otkaz, odnosno iseljenje. U šatoru Mustafa živi već šest dana a najgore je što ne vidi "svjetlo na kraju tunela". 



Mustafa je ispričao kako bi se on prijavio na "Zvezde Granda", no "ne može s 10 maraka tamo otići".

- Trebaš imati para da se fino obučeš, pa mašnu i fino čist da si. Treba se predstaviti, ime prezime, odakle si, koliko imaš godina... Ja bih se prijavio da imam tu mogućnost. A drugo nemam ni roditelja, nemam nikog svog -  kazao je Mustafa.

Mustafina teška životna priča pogodila je i popularnu pjevačicu Mariju Šerifović.

- Ovaj momak spava negdje u Zenici ispod mosta. Ako bilo ko iz Zenice može i želi neka ga nađe, neka mi se javi i neka mi bude kontakt. Da Mustafa dobije dom. I mašnu - napisala je Marija na Instagramu.

Svi koji žele pomoći Mustafi mogu ga kontaktirati na mobitel broj +387 62 363 562, napisao je Srećko ispod videa na YouTubeu.


(Admir O.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.