9.8.2023. 15:39
0
Djevojku Kanye Westa napadaju zbog očajne fizičke transformacije
FOTO: Twitter
Djevojka Kanye Westa postala je tema komentara na društvenim mrežama zbog fizičke transformacije. Naime, Bianca Censori prošla je kroz razne faze nakon što se počela zabavljati s popularnim reperom.

Osim što je promijenila frizuru, mnogi su primijetili i razliku u stilu odijevanja te smatraju da joj sada Kanye "diktira" šta da nosi. Paparazzi često objavljuju njene fotografije u neobičnim kombinacijama koje nikad ranije nije nosila.



- Djevojke, nikada nemojte slušati momka kada je u pitanju moda, bez obzira na to što on misli da je stručnjak", "Zašto dozvoljava da je Kanye oblači?", "Nadam se da će shvatiti koliko je bila ljepša prije" - neki su od komentara na društvenim mrežama, prenosi Avaz.

Neki su naveli kako je reper stilizirao i svoju bivšu suprugu Kim Kardashian. Bianca se još uvijek nije oglasila povodom negativnih komentara na njen račun.

Američki mediji su u januaru ove godine objavili da je Kanye oženio Biancu. Snimljen je kako nosi vjenčani prsten.

(Elmedina H.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.