4.9.2023. 10:39
0
Kanye i Bianca: Doživotna zabrana vožnje na brodu nakon što je reper pokazao stražnjicu
FOTO: The News International
Kanye West i njegova supruga Bianca Censori dobili su doživotnu zabranu vožnje na brodu kojim su se provozali u Veneciji, a na kojem je reper u jednom trenutku pokazao stražnjicu, pišu talijanski mediji.

Talijanska kompanija "Venezia Turismo Motoscafi" istakla je da par više nije dobrodošao na niti jedan njihov brod. Tvrde kako nisu znali da se dogodio incident sve dok nisu vidjeli objave u medijima.

- Vozač je morao paziti na saobraćaj i nije vidio te opscenosti. Da ih je vidio odmah bi ih iskrcao i prijavio prekršitelje nadležnima - objasnili su te za incident okrivili i treću osobu koja je bila s njima na brodu, a koja je, kako tvrde, zaklanjala pogled prema tom dijelu broda, prenosi Avaz.

(Elmedina H.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.