11.12.2023. 16:29
0
Oglasila se Lepa Brena nakon optužbi da je zloupotrijebila gostovanje na HRT-u
FOTO: hrt
Pjevačica se našla u središtu skandala nakon intervjua koji je dala Hrvatskoj radio-televiziji. Na muzičku zvijezdu obrušila se lavina sramnih komentara, a danas se tim povodom oglasio i tamošnji Javni servis.

Brena ističe da nije imala zlu namjeru.

- Bila sam potpuno euforično raspoložena zbog promocije projekta i Aleksandrinog koncerta da mi niko nije rekao da je zabranjeno pričati o mojim proizvodima. Nisam imala namjeru da povrijedim prava za reklamu, namjerno. Niko mi to izričito nije ni zabranio. Mogli su da me prekinu u svakom trenutku i ne bih se uvrijedila. Imali smo sto drugih tema za razgovor - kaže Brena.

Podsjetimo, Lepa Brena početkom decembra provela je nekoliko dana u Hrvatskoj, a provedene dane u Zagrebu iskoristila je i kako bi dala intervju HRT-u. Gostovanje u emisiji "Kod nas doma" izazvao je lavinu negativnih komentara, a slavna pjevačica u jednom od njih nazvana i smećem.

- Bila je gošća ili je plaćena reklama kao sve reklame? Reklame podnosim. Glazbeno smeće kao gost je televizijsko civilizacijsko dno, EPP je za džabe, Šulentićeva je pita o šoubiznisu, a ova krenula o čudotvornim čarapama tri minuta - samo su neke od reakcija.

Ovim povodom danas se oglasila i hrvatska televizija.

- U emisiji "Kod nas doma" koja se emitirala 4.12.2023., jedna od gošći bila je pjevačica Lepa Brena. Gošća je bila prethodno upoznata sa svim temama razgovora. Scenarij gostovanja sadržavao je sljedeće teme: pretpraznično vrijeme, kako ga ona provodi sa svojom porodicom, o njenim koncertima pred brojnom publikom, njena pjevačka karijera, uspomene na Zagreb, fenomen pet rasprodatih Arena Aleksandre Prijović i najava njenog koncerta u Areni Zagreb sljedeće godine. No, uprkos tome gošća je, nažalost, iskoristila gostovanje u emisiji uživo i reklamirala svoj novi poduzetnički projekt. Niko uključen u stvaranje ove popularne poslijepodnevne zabavne emisije nije imao namjeru da se bavi reklamiranjem navedenih proizvoda - istakli su s HRT-a.

(Aldin B.)

Lepa Brena
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.