16.12.2023. 13:42
0
Lepa Brena prošetala Baščaršijom: Uživala u bosanskoj kafi
FOTO: S. Čengić/avaz
Lepa Brena prošetala je Barščaršijom gdje se slikala s fanovima.
Među fanovima se našao i jedan od njenih najvećih fanova, Tarik Hadžiahmetović iz Sarajeva koji je prati na svim njenim koncertima. Osim toga Brena je dala izjavu za medije gdje je govorila o koncertu koji će se dogoditi sljedeće godine.

- U Sarajevu sam zbog mog koncerta, ja uvijek volim reći našeg, jer sve što radim razmišljam da je timski rad. Radim na koncertu koji će se održati 20. aprila i došla sam danas da se zahvalim svima koji su kupili karte za koncert i da objavimo da 21. aprila otvaramo drugu Zetru. 

Ko god nije stigao da kupi kartu za prvi termin, da dođe i kupi za drugi termin koji je otvoren. Ja pripremam poseban program za Sarajevo zato što ovdje nisam bila punih 15 godina - rekla je Brena.
Lepa Brena
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.