20.3.2024. 19:24
1
Dramatični razvod Harisa i Meline Džinović upravo je dobio svoj epilog: U igri je još jedna osoba
Iako još neki nisu procesuirali vijest o razvodu Harisa i Meline Džinović, priča se da ona već ima novog muškarca u svom životu.

Vijest o razvodu Meline i Harisa Džinovića ne prestaje intrigirati javnost, a priča je sada dobila i novi epilog.

Naime, Haris je prije nekoliko dana otkrio da je Melina bila inicijator razvoda, a sada je poznato da ima novog partnera, piše srpski Blic.

Melina navodno već pola godine uživa u romansi s dvije godine starijim biznismenom.

''Svima je jasno da je brak Meline i Harisa odavno izgubio sjaj i da je bilo pitanje dana kada će se razvesti. Iako je njihov odnos počeo da se hladi mnogo prije nego je ona napustila porodičnu vilu, uspjela je sakriti da je pravi razlog zbog kog je stavila točku na taj brak muškarac kog je upoznala protekle godine i s njim uplovila u romansu'', rekao je izvor.

''Njen novi emotivni partner slovi za jednog od najpoželjnijeg muškarca na javnoj sceni. Svaki slobodan trenutak koriste da budu zajedno, a on je obasipa skupocjenim poklonima i pažnjom pa se osjeća kao zaljubljena tinejdžerica. S obzirom na to da je njemu posao primaran i da želi da slika koja postoji o njemu bude čista, dogovorili su se da kriju da su zajedno dok god mogu. Njihovi bliski prijatelji oduševljeni su tom vezom, i često se šale da ona konačno ima partnera koji ide uz nju'', rekao je izvor Blicu.

''Melina odavno ne polaže račune nikome, pa joj je lako da ode do tajne lokacije i uživa s novim dečkom kada god je slobodan. Radi se o jednoj od njegovih nekretnina u najprestižnijem naselju Beograda. Budući da ih ima nekoliko u svom vlasništvu, ponudio joj je da se skući u stanu u kom se sastaju, ali je ona to izričito odbila'', zaključuje izvor.

Podsjetimo, Haris je nedavno u In magazinu progovorio o Melini.

"Ona zna razlog, ona je napustila mene, nisam ja nju. Ja ne znam ništa, uglavnom prevareni muž zadnji sazna", riječi su kojima je Džinović prekinuo medijsku šutnju i prvi put progovorio o razlogu kraha braka s Melinom.

No, ovih dana pričalo se i da nije samo ona kriva za razlog, već da je i Haris imao aferu.

Haris i Melina Džinović vjenčali su se 2014. u Dubrovniku, nakon 11 godina veze. Zajedno su dobili dvoje djece, kćerku Džinu i sina Kana.

(Ajdin B.)

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.