28.6.2016. 12:29
0
Na Graničnom prijelazu Karakaj uhićen D.J. iz Srbije
Službenici Postrojbe granične policije Zvornik jutros su uhitili četrdesetjednogodišnjeg D. J., državljanina Srbije na Međunarodnom graničnom prijelazu Karakaj prilikom ulaska u BiH, priopćeno je iz Ureda za informiranje Granične policije BiH.

D.J. potražuje Državna agencija za istrage i zaštitu (SIPA) zbog kaznenih djela "organizirani  kriminal", "zloupotreba službenog položaja ili ovlaštenja" i "pranje novca".  D. J. će biti predat službenicima SIPA-e.

Na Međunarodnom aerodromu Sarajevo na letu iz Münchena danas je uhićen četrdesetjednogodišnji V. M. državljanin BiH, kojeg potražuju Okružni sud u Bijeljini i Centar javne sigurnosti Bijeljina zbog kaznenog djela "teška krađa". V.M. je predat službenicima Sudske policije Istočno Sarajevo. 

U priopćenju Granične policije BiH se navodi kako je jučer  na Međunarodnom graničnom prijelazu Orašje prilikom izlaska iz BiH uhićen J. B. (1973.) državljanin Republike Hrvatske, kojeg potražuje Interpol Zagreb zbog kaznenog djela "krađa".  J.B. će  danas  biti predat službenicima Sudbene policije Suda BiH.

(Fena)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.