27.3.2017. 14:13
0
Tuča u kafiću: Zbog fizičkog sukoba i pucnjave na Palama uhapšene četiri osobe
Policijski službenici Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo protekle noći su uhapsili četiri osobe zbog postojanja osnova sumnje da su u ugostiteljskom objektu koji se nalazi na području općine Pale počinili krivična djela izazivanje opšte opasnosti i ugrožavanje sigurnosti.

Dvoja od uhapšenih, M.L. i N.A., smješteni su u Klinički centar Kasindo gdje im je ukazana ljekarska pomoć zbog povreda zadobijenih prilikom izvršenja pomenutih krivičnih djela.

Jedan od lišenih slobode je M.L., policijski službenik Policijske stanice Pale, saopćeno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

D.A. i N.Đ. koji su također lišeni slobode, nalaze se u službenim prostorijama policijske stanice radi kriminalističke obrade. 

Policijski službenici nastavljaju rad na prikupljanju svih činjenica i materijalnih dokaza, nakon čega će protiv osumnjičenih nadležnom tužilaštvu biti dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu.

(Fena)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.