12.4.2019. 9:07
0
Uhapšena dvojica muškaraca: Drogu bacali kroz prozor
U zeničkom naselju Radakovo u ulici Dobrovoljnih davalaca krvi jučer u poslijepodnevnim satima odvijala se prava drama, nakon što su mješoviti timovi MUP-a ZDK pronašli veću količinu droge.

Prema zvaničnim informacijama iz MUP-a ZDK, tom prilikom uhapšene su dvije osobe.

- Uhapšeni su A. K. i J. H., obojica iz Zenice. Radi se o aktivnostima koje su u vezi s narkoticima - kazali su iz zeničke policije. 


Ne licu mjesta bile su brojne policijske patrole, inspektore, pripadnike Specijalne jedinice MUP-a ZDK s dugim cijevima, a cjelokupan prostor bio je ograđen žutim trakama. 

Kako saznajemo od očevidaca, kada je policija upala u stan, Zeničani su drogu bacali kroz prozor, ali to nije spriječilo policiju da pronađe sve ono što su uhapšeni odbacili.

Intervenirala je i Hitna pomoć, prenosi avaz.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.