4.2.2023. 14:40
0
39-godišnja Fatima nasmrt izbola 70-godišnjeg Dragana, tvrdi da je prisiljavao na odnose
Beogradska policija uhapsila je ženu (39) osumnjičenu za likvidaciju 70-godišnjaka u njegovom stanu na Vračaru.

Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije saopćilo je da je privedena tridesetdevetogodišnja žena čiji su inicijali F.Z. osumnjičena da je jučer oštrim predmetom ubola muškarca nanijevši mu smrtonosne povrede.

Osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti privedena Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Kako saznaju srbjanski mediji, Fatima Z. (39) lišene slobode je zbog sumnje da je likvidirala Dragana V. (70) u stanu u Ulici Sime Ugumanova na Vračaru. Ona je preminulom muškarcu čistila stan.

Prema njihovim saznanjima, ova žena je priznala da je ubila Dragana, a kao motiv tragedije navela je da ju je on prisiljavao na se*sualne odnose, prenosi CH



0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.