27.6.2023. 12:28
0
Tragedija kod Foče: Poginuo motociklista iz Danske
Policija apelovala na sve vozače da se pridržavaju saobraćajnih propisa:
Na magistralnom putu Foča-Gacko, u mjestu Bukovica juče je oko 13.50 sati poginuo motociklista J.H. (64) iz Danske, prenosi Dnevni Avaz.

On je, kako se navodi u saopštenju Policijske uprave Foča, prilikom saobraćajne nesreće upravljao motociklom BMW.

- U saobraćajnoj nezgodi učestvovao je jedan motocikl "BMW" kojim je upravljalo lice J.H. iz Danske koji je stradao, a na motociklu je nastupila materijalna šteta"- saopćili su iz PU Foča.

Dodaju da su uviđaj saobraćajne nesreće izvršili službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Foča uz saglasnost tužioca Okružnog javnog tužilaštva Trebinje.

Oni su apelovali na sve vozače motornih vozila da se pridržavaju saobraćajnih propisa te da vožnju prilagode trenutnim uslovima i stanju puta.
 

(Elmedina H.)
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.