3.2.2024. 15:39
0
Ovo je žena svirepo ubijenog Saše Kulišića: Označena je kao glavni izvršilac zločina
Andrea Kajganić (33) označena je kao glavni izvršilac teškog ubistva supruga Saše Kulišića (46) U Doboju.

Osumnjičenoj prijeti kazna doživotnog zatvora, ukoliko se tokom suđenja utvrdi njena krivica.

Okružni sud u Doboju je u međuvremenu odredio jednomjesečni pritvor Kajganićevoj, te njenom saučesniku, ljubavniku i tinejdžeru Draženu Lazareviću (19).

U pritvoru je zbog saučesništva i starija kćerka (14) osumnjičene i žrtve, a koja se tereti da je svome ocu sipala lijekove u limunadu kako bi ga onesposobila da pruži otpor.

– U namjeri da liše života Kulišića 29. januara u popodnevnim satima, a nakon što je maloljetna A. K. usitnila veći broj tableta naziva "treana" jačine 10 miligrama, koje je kupila sestra prvoosumnjičene V. M. na molbu osumnjičenih, iste pomiješala sa vodom, da bi u dogovoru sa osumnjičenima, u večernjim satima otišla u porodičnu kuću svog oca gdje je uz upotrebu vode, u kojoj se nalazio izmrvljeni prah tableta, napravila limunadu koju je dala svom ocu, saopćio je ranije Okružni sud u Doboju, piše Srpskainfo.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.