13.2.2024. 11:02
0
Iz Bregave izvučeno tijelo jednog od nestalih mladića
FOTO: stolac city
Potraga za nestalim mladićima u Stocu dobila je tragičan kraj nakon što je potvrđeno da je izvučeno jedno tijelo iz rijeke Bregave na ulazu u Stolac, potvrdio je Ljudovit Marić, portparol MUP-a HNK za Avaz.

Za drugim mladićem nastavlja se potraga.

Identitet pronađenog mladića još uvijek nije poznat.  

Podsjećamo, potraga za nestalim mladićima trajala je od ponedjeljka, ali je jučerašnja potraga morala biti obustavljena zbog loših vremenskih uvjeta i visokog vodostaja rijeke Bregave.

Stolačkoj policiji je R.V. (47) jučer u 00:45 sati prijavila da je njen sin, M.V. bio u jednom kafiću u Stocu sa F.S. te da nije došao kući, kao i da su obojica nedostupni na telefon. Poslije se ispostavilo, a kako je to prijavljeno policiji, da im je ključeve vozila, nakon što su svi sjedili u jednom kafiću u Stocu, dao S.P. da odu u Vidovo polje.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.