23.11.2015. 20:00
0
"Ako želiš da ostaviš Cristiana Ronalda na klupi, imaš moju podršku"
Pojedini španski mediji prenijeli su da se Rafael Benitez nalazi pred otkazom poslije poraza Reala od Barcelone na Santiago Bernabeu stadionu. Pojavila se informacija da je Cristiano Ronaldo postavio uslov predsjedniku Madriđana, Florentinu Perezu, u kojem traži da bira između njega i Rafe Beniteza.

Piše: Haris Ahbabović

Međutim, Perez je ovog puta podržao Beniteza. Oni su u nedjelju imali sastanak, a predsjednik Reala je dao punu podršku treneru i poručio mu da nastavi da vodi svoj posao i da ima potpunu slobodu u izboru igrača.

"Ako želiš da ostaviš Ronalda na klupi, imaš moju podršku", rekao je navodno Perez. U međuvremenu je i Zinedine Zidane demantovao da će biti novi trener Real Madrida.

"Ja sam trener Castille. Benitez je trener Reala i to je to. Prošle godine nedostajalo mi je ono nešto za takav potez i još mi fali. Čekam svoje vrijeme i ne žuri mi se", rekao je Zidane.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.