5.2.2016. 18:59
0
U Zenici se okupili U-16 reprezentativci BiH
Nogometna U-16 reprezentacija Bosne i Hercegovine okupila se danas u Trening centru NSBiH u Zenici gdje će obaviti trodnevne pripreme.
Po riječima trenera asistenta u kadetskoj reprezentaciji Adina Mulaosmanovića, okupili su se igrači koje preuzimaju iz pionirske reprezentacije koju vodi Zoran Erbez i bit će to prilika za mlade igrače da se upoznaju s novim stručnim štabom.

- U ova tri dana igrači će između sebe odigrati dvije pripremne utakmice i odraditi jedan trening regeneracije. Nama će to poslužiti da vidimo u kakvoj su formi momci, a i da steknemo još bolji uvid u njihove kvalitete - kazao je Mulaosmanović.

Ne isključuje mogućnost da se neko iz ove generacije igrača nađe na spisku za Elitni krug kvalifikacija.

- Ima nekoliko igrača koji su nam interesantni i ako neko bude zadovoljio naše kriterije priključit ćemo ga U-17 selekciji, dodao je Mulaosmanović.

Izabranici Sakiba Malkočevića su danas obavili i jedan trening, a pripreme završavaju u nedjelju.
(Fena)
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.