4.2.2018. 20:09
0
Klopp nakon utakmice na Anfieldu: Nije mi jasno o čemu su sudije pričale kod prvog penala za Tottenham, jer je bio čisti ofsajd
U derbiju 26. kola engleske Premier lige, fudbaleri Liverpoola i Tottenhama su odigrali nevjerovatnu utakmicu u kojoj na kraju nije bilo pobjednika (2:2).

Piše: Haris Ahbabović

Poveli su domaći preko Mohameda Salaha u trećoj minuti, a Tottenham je izjednačio kada je Wanyama postigao sjajan gol u 80. minuti, samo minut nakon što je ušao u igru.

Sami kraj utakmice su obilježile skandalozne odluke sudije Jonathana Mossa. Prvo je u 84. minuti dosudio nepostojeći penal za Tottenham, kojeg je minut kasnije promašio Harry Kane.

Drama je nastavljena u 91. minuti kada Mohamed Salah pogađa za 2:1. Ipak, to nije bio konačan rezultata, jer je sudija Moss dosudio još jedan veoma diskutabilan penal za goste, kojeg je ovaj put u gol pretvorio Harry Kane i tako postigao svoj 100. gol u Premiershipu.

"Nije mi jasno šta su sudije uopće raspravljale i o čemu su pričale kod prvog penala za Tottenham, jer je bio čisti ofsajd. Kod drugog gola, uredu naš igrač je imao kontakt sa njihovim, ali je bilo jasno da je Lamela jedva čekao da padne. U prvom poluvremenu je bio takvih faulova, a nisu nam dosuđeni", rekao je Jurgen Klopp nakon utakmice na Anfieldu.

 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.