24.4.2022. 14:52
0
Bordo tim potvrdio: Riki se osjeća dobro i nema nikakvih poteškoća
Veznjak Sarajeva Rifet Kapić srušio se na jučerašnjem ligaškom susretu protiv Tuzla Cityja, a nedugo zadim hitno je prebačen na Klinički centar u Sarajevu.

Ipak, nakon ukazane medicinske pomoći i infuzije Kapić se osjećao dobro, a sinoć je zadržan na detaljnim pretragama.

Danas su se iz Bordo tima oglasili i potvrdili sjajne vijesti.

“Nakon jučerašnje situacije na terenu Riki se osjeća dobro i nema nikakvih poteškoća. Bordo porodica te čeka”, poručili su iz FK Sarajevo.

Podsjećamo, Kapić se početkom drugog poluvremena srušio na terenu. U tom trenutku nalazio se potpuno sam, dodao je loptu do saigrača, gestikulirao ka klupi, te je pao na teren.

Na reakciju hitne pomoći čekalo se poprilično dugo, ali je na svu sreću sve prošlo u najboljem mogućem redu.

Inače, Kapić se u Sarajevo vratio prošlog ljeta kada je stigao iz Paderborna. Prethodno je u sezoni 2018/19 nastupao za Sarajevo kao pozajmljeni fudbaler Grasshoppersa.

Za Sarajevo je ove sezone odigrao 15 utakmica i postigao jedan pogodak.


(Admir O.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.