15.6.2022. 21:48
0
Ne odustaju: Barca šalje novu ponudu za Lewandowskog
Barcelona planira novu ponudu Bayernu za Roberta Lewandowskog, objavio je njemački list Bild. Tako se nastavlja saga oko poljskog asa.

Nova ponuda mogla bi da se nađe na stolu prije kraja nedjelje. Prva ponuda koju je Barca dala iznosila je 32 miliona eura, što je u Bayernu ocijenjeno kao nedovoljno dobro.

Čelnici Bavaraca insistirali su da neće pustiti Lewandowskog, koga ugovor veže još godinu dana. Međutim, poljski golgeter je izjavio da je završio sa Bayernom poslije osam godina i da želi više emocija u svom životu.

Klupsko rukovodstvo je sada spremno da pusti poljskog napadača za pravu cijenu.

(A. Balićevac)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.