31.12.2022. 18:30
0
Željo će od Općine Novo Sarajevo dobiti 800 hiljada KM
Fudbalski klub Željezničar je uspješno završio godinu po mnogim poslovnim parametrima. Danas je navijače i upravu razveselila dobra vijest iz Općine Novo Sarajevo.

“Sinoć je usvojen budžet za 2023. godinu, a zahvaljujući načelniku dr. Hasanu Tanoviću i općinskom vijeću, FK Željezničar će dobiti 800.000 KM. Grant za FK Željezničar iznosi 400.000 KM. Drugi dio iznosa odnosi se na rad i funckionisanje Omladinske škole FK Željezničar.

Zahvaljujemo se načelniku Tanoviću i svim vijećnicima koji su podržali budžet i prepoznali profesionalan i transparentan rad Kluba. Prepoznali su i važnost ulaganja u najveći sportski kolektiv i omladinu. Tako su saradnju Općine Novo Sarajevo i FK Željezničar podigli na još viši nivo”, poručili su iz Željezničara.

Ističu da su dan ranije zajedničkim zalaganjem Kluba i Općine i uz veliku podršku Vlade FBiH osigurali produženje moratorija za plaćanje poreznog duga.

“Pozivamo sve navijače da posljednje sate u 2022. godini posvete akciji UNFKŽ “Željini navijači – sponzor najjači”. Pozivom na broj 17045 mogu podržati unikatnu akciju najodanijih navijača, te tako da još jednom pokažemo primjere odanosti, ljubavi i privrženosti voljenom klubu”, saopćeno je iz FK Željezničar.


(Admir O.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.