4.7.2023. 11:10
0
Ivaylo Petev dovodi Ognjena Vranješa u Ludogorets?
Nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine Ognjen Vranješ na meti je bivšeg selektora Zmajeva i trenutnog šefa struke Ludogoretsa Ivayla Peteva.

Vranješ je slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor sa Hataysporom, a nakon što mu je propao angažman u Partizan, bugarski mediji pišu kako se nalazi nadomak potpisa za Ludogorets.

On je velika želja bivšeg selektora Zmajeva Peteva koji u Vranješu vidi veliko pojačanje za Ligu prvaka naredne sezone.

33-godišnjak je za Hatay prošle sezone odigrao 15 mečeva, a nakon razornih zemljotresa napustio je klub.

Vranješ je karijeru počeo u Borcu iz Banja Luke, a nastupao je još za Crvenu zvezdu, Napredak, Sheriff, Krasnodar, Alaniu, Elazigspor, Gaziantepspor, Sporting Gijon, Tom Tomsk, AEK, Anderlecht, Charleoi i Hatayspor.

Za reprezentaciju BiH upisao je 38 utakmica.

(Ajdin B.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.