22.7.2023. 9:39
0
Kakav debi Messija: Ušao s klupe i u sudijskoj nadoknadi golčinom iz slobodnjaka donio pobjedu svom Miamiju
Navijači Inter Miamija napokon su dočekali debi nastup najboljeg fudbalera svijeta za svoj klub, a Lionel Messi odmah im je prezentirao šta od njega mogu očekivati.

Inter je zaigrao utakmicu grupe League Cupa protiv meksičkog Cruz Azula te je slavio rezultatom 2:1, a upravo je Messi bio junak prve pobjede Intera nakon 8. juna.

Argentinac je zaigrao od 54. minute, kada je njegova ekipa već vodila sa 1:0 golom Roberta Taylora.

Ipak, Meksikanci su u 65. minuti izjednačili preko Uriela Antune i činilo se kako će to biti konačan rezultat.

No, Miami je već pri isteku dodatnog sudijskog vremena dobio slobodan udarac na dvadesetak metara od gola i znalo se da će to biti posljednja prilika na susretu.

Nju je upravo Messi odlučio iskoristiti. Namjestio se, pogledao, prebacio zid i savršeno pogodio za pobjedu u svom debi nastupu. Jednostavno savršen epilog za početak.

Vrijedi napomenuti da je osim Messija debitovao i Sergio Busquets, također ulaskom s klupe.



(Ajdin B.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.