3.8.2023. 22:45
0
Haris Ovčina završio u bolnici nakon žestokom udarca u glavu: Nermin Bašić se nije pojavio na press konferenciji zbog glavobolje
Fudbaler Željezničara Haris Ovčina je zadobio žestok udarac u glavu u duelu sa jednim igračem Neftchija i prebačen je u bolnicu u Bakuu kako bi se obavili odgovarajući ljekarski pregledi.

Podsjećamo, sarajevski “Plavi” su u revanš susretu drugog pretkola Konferencijske lige UEFA (Evropska nogometna federacija) poraženi večeras sa 0:2 u glavnom gradu Azerbejdžana.

Time su okončali takmičenje u Evropi za ovu sezonu jer je prvi meč između Željezničara i Neftchija na Grbavici okončan bez pobjednika (2:2).

Nakon susreta u Bakuu, održana je i press konferencija, ali na njoj se nije pojavio Nermin Bašić. Tamošnji mediji su prenijeli da su iz Željezničara saopćili da je Nermin Bašić zbog glavobolje nije mogao pojaviti pred novinarima, prenosi Raport.

(Ajdin B.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.