15.8.2023. 14:26
0
Messi izvrnuo zglob i uplašio sve pred polufinale Miamija
FOTO: Screenshot
Do ovog trenutka je Lionel Messi na terenima SAD-a proveo 414 minuta i postigao osam golova uz asistenciju.

Sada je na treningu pred polufinale Liga kupa koji će Inter Miami igrati protiv Philadelphije Union izvrnuo zglob i uplašio sve. Snimak možete pogledati ovdje.

Sapleo se u jednom momentu, ali je kako djeluje imao sreće i nije se teže povrijedio, a to je potvrdio i trener Gerardo Martino.

“Nisam tačno vidio šta se desilo, ali da je ozbiljno, igrači bi bili šokirani. A pošto su svi bili smireni, mislim da to nije briga“, rekao je Martino, prenosi N1.

Messi će zajedno sa Interom pokušati 16. augusta (1 sat nakon ponoći) da izbori finale u kome bi potencijalno igrao protiv boljeg iz duela Monterrey i Nashville.

(Elmedina H.)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.