30.4.2024. 12:40
0
Akcija za pohvalu: Navijači Sarajeva reciklirali više od 8.000 boca
FOTO: facebook
Navijači Fudbalskog kluba Sarajevo u velikom broju su se odazvali eko-akciji, te su pred susret s Veležom reciklirali više od 8.000 boca.

FK Sarajevo je u saradnji sa KJKP Rad organizovao akciju u kojoj su navijači Bordo tima imali priliku da uz reciklažu 20 plastičnih boca preuzmu besplatnu ulaznicu za derbi s Veležom, u kojem je Sarajevo slavilo sa 3:0.

Odaziv na akciju je bio odličan, a FK Sarajevo je objavio da je reciklirano više od 8.000 boca.




To znači da je FK Sarajevo podijelio više od 400 ulaznica navijačima koji su pokazali da su ekološki izuzetno osviješteni, što je za svaku pohvalu.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.