10.9.2023. 9:56
0
Inter Miami pobjeđuje i bez Messija
FOTO: USA TODAY Sports
Fudbaleri Inter Miamija nastavili su sa odličnim izdanjima, iako u timu zbog obaveza u reprezentaciji nije bilo Lionela Messija.

Ekipa sa Floride je pred svojim navijačima pobijedila Sporting Kansas City sa 3:2 i poslije trećeg trijumfa u posljednje četiri utakmice, uz jedan remi, ozbiljno se primakla zoni plasmana u 1/16 finala play-offa.

Inter ima 28 bodova na tabeli Istočne konferencije, šest manje, ali i dva meča manje od DC Uniteda, koji je trenutno deveti, dok je ekipa iz Kansas Cityja 12. na Zapadu sa 32 boda.

Strijelci za domaći tim bili su Campana u 25. minutu iz penala i 45. i Farias u 60., a za goste Saloi u 9. i Pulido u 78. minutu.

Ostali rezultati: DC United – San Jose 0:0, Minnesota – New England 1:1, Portland – Los Angeles FC 2:0, prenosi N1.

(Elmedina H.)

 
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.