16.9.2023. 14:07
0
Vratio se kući: Adem Ljajić pozdravio navijače Novog Pazara sa "Es-seslamu alejkum" pa ih bacio u delirijum
Adem Ljajić je posljednjeg dana ljetnjeg prijelaznog roka, predstavljen kao najveće pojačanje u klupskoj historiji Novog Pazara.

U društvu kompletnog stručnog štaba, saigrača, Ljajić se probijao špalirom klupskih učenika i debi najavio već u nedjelju. Na Gradskom stadionu, protiv Napretka, očekuje se preko 6.000 navijača.

Ljajić se na predstavljanju kratko obratio navijačima i pozdravio ih.

“Es-selamu alejkum svima. Želim da vas pozdravim sve i hvala vam na ovom velikom dočeku koji ste priredili za mene. Nije lako Boga mi pričati sada. Nadao sam se i sanjao da će doći ovaj dan, eto bilo je vrijeme da se vratim kući i da svi zajedno pokušamo napraviti nešto za ovaj grad”, rekao je Ljajić.

Snimak možete pogledati OVDJE.

(Ajdin B.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.