2.11.2023. 18:54
0
Samo jedan podatak dovoljno potvrđuje koliko je katastrofalan ovosezonski Manchester United
FOTO: Twitter
Navijači Manchester Uniteda doživjeli su još jednu blamažu, ovog puta u natjecanju koje su prošle sezone osvojili.

Domaći poraz 0:3 od Newcastlea u osmini finala Carabao Cupa samo je još jedan u nizu ovosezonskih katastrofalnih rezultata Crvenih đavola.

I to kad se najmanje očekivalo, nakon vrlo dobrog proljetnog dijela prošle sezone. Momčad Erica ten Haga nema rezultata, nema ni igre, a niti neke hemije u ekipi. Sve izgleda kao da je Nizozemac izgubio kontrolu nad timom.

Vise u Ligi prvaka, u prvenstvu nikad gori

U Ligi prvaka imaju dva poraza iz tri susreta i slijedi im žestoka borba s Galatasarayem za prolazak grupe, dok su u Premier ligi na pet pobjeda i pet poraza, uz gol razliku 11:16.

Vrijedi spomenuti kako su dvije pobjede protiv višestruko slabijih ekipe, Brentforda i Sheffield Uniteda, ostvarene u završnicama susreta.

Navijači ne pamte tako loš start, posebno s porazima u čak 50 posto ligaških utakmica i nikoga ne čudi što traže ostavku nizozemskog menadžera koji ne samo da nije podigao ekipu, nego je i potrošio ogromnu svotu novca na igrače koji zasad ni blizu ne opravdavaju svoju cijenu, navodi N1.

(Mubina Lj.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.