11.11.2023. 10:03
0
Savo Milošević posjetio kompleks Ravne u Visokom
FOTO: Instagram
Selektor nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, Savo Milošević, boravi u Visokom, gdje se pojavio uoči okupljanja Zmajeva pred završnicu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Semir Osmanagić je podijelio fotografiju sa selektorom Miloševićem, koji je posjetio Bosansku dolinu piramida.

"Trenutno nam je u posjeti nogometni selektor A reprezentacije BiH Savo Milošević koji je oduševljen Kompleksom Ravne", objavio je Osmanagić na svom Instagram nalogu uz fotografije s Miloševićem.

Tokom boravka u Visokom, selektor se susreo i s navijačem Dinom Kamarićem, koji ga je iznenadio pokazavši mu uspomenu iz 2000. godine.

Lokalni portal visoko.ba objasnio je da se radi o pismu koje je Kamarić dobio prije 23 godine od današnjeg selektora BiH dok je igrao u italijanskoj Parmi.

Zmajevi će se inače okupiti u ponedjeljak na Ilidži prije posljednja dva meča kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. BiH će 16. novembra (četvrtak) gostovati Luksemburgu, dok će tri dana kasnije dočekati Slovačku u Zenici, prenosi Oslobođenje.

(Mubina Lj.)

 
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.