16.4.2024. 12:54
2
Definitivni rastanak sa Savom Miloševićem: Nogometni savez BiH kreće u novu potragu za selektorom
Mirsad Fazlagić, Fuad Muzurović, Džemaludin Mušović, Faruk Hadžibegić, Mišo Smajlović, Blaž Slišković, Fuad Muzurović, Meho Kodro, Denijal Pirić, Miroslav Blažević, Safet Sušić, Mehmed Baždarević, Robert Prosinečki, Dušan Bajević, Ivaylo Petev, Faruk Hadzibegić, Meho Kodro, Savo Milošević.

Velikani bh. i jugoslovenskog fudbala bili su selektori reprezentacije od njenog postanka. Od nastupa na Mediteranskim igrama u Francuskoj. Sve do posljednjeg, piše portal Sportske.ba.

Posljednji kvalifikacijski ciklus započeo je Faruk Hadžibegić, nastavio Meho Kodro, a završio Savo Milošević.

Savo, igrač impresivne karijere, vodio je bh. tim u Ligi nacija. Malo je nedostajalo da ostvarimo pobjedu. Iz tabora reprezentacije moglo se čuti kako Savo i njegov tim rade dobro, da je atmosfera dobra, te da je stvoren je dobar temelj za budućnost.

Ipak, Milošević i NSBiH džentlmenski se razilaze, saznaju Sportske.ba.

NSBiH će, sada je definitivno, u potragu za novim selektorom.

(Ajdin B.)

2
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.