20.11.2023. 22:32
0
Poznato koliko novca Saudijci nude Luki Modriću
FOTO: Instagram
Luka Modrić je na izlaznim vratima Real Madrida, te se očekuje da najkasnije na ljeto napusti Kraljeve, a vrlo je moguće i ove zime.

Kao potencijalna destinacija spominje se Saudijska Arabija, koja ponovo želi ponuditi pravo bogatstvo kako bi Modrić došao na ovaj poluotok.

On je ljetos odbio tu ponudu, ali sada prema pisanju španskog Sporta vrlo je moguće da pojača Al Nassr i tako se pridruži zemljaku Marcelu Brozoviću i bivšem saigraču Cristianu Ronaldu.

Prema pisanju medija Al Hilal je ljetos nudio 66 miliona eura, ali je odbio, a sada je Al Nassr spreman da plati preko 100 miliona eura po sezoni legendarnom veznjaku, prenosi Oslobođenje.

(M.Lj.)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.