6.4.2024. 14:43
0
Regionalna bomba: Luka Modrić se vraća na Maksimir?
Dinamo Zagreb je pokazao interes da vrati Luku Modrića u svoje redove, a ovo je dodatno potaknuto Modrićevom izjavom u intervjuu za “Sportske novosti”

Kako se bliži kraj sezone i istek Modrićevog ugovora s Real Madridom, Dinamo ga je putem oglašavanja u prestižnom španskom listu “Marca” podsjetio na mogućnost povratka. U oglasu, na stranici koju krasi Modrićev broj deset iz Dinama, nalazi se poruka na hrvatskom i španskom jeziku – “Imalo bi smisla”.

“Jednom sam u euforiji slavlja na sjeveru pod utjecajem emocija rekao kako ću se vratiti, ali tada nisam znao kako će se stvari u životu odvijati. Za takvo što moralo bi se stvarno puno toga poklopiti, a upitno je koliko bi Dinamo uopće htio vraćati igrača s 39-40 godina i kakvog bi to imalo smisla”, izjavio je tada Modrić, a Dinamo je odmah uzvratio hashtagom #imalobismisla.

(Ajdin B.)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.