18.12.2023. 19:18
0
Halilhodžić ponizio bivšeg reprezentativca, ovaj mu nije zaboravio: “Najviše me rastužio momenat kada sam ga upoznao”
Turski fudbaler Ishak Dogan prisjetio se momenta dok je igrao u ekipi Trabzonspora, a sa klupe ga je predvodio Vahid Halilhodžić.

On je u jednom restoranu prišao Vahi kao novopridošlo pojačanje kluba, no ovaj ga nije prepoznao. Zapravo je mislio da je riječ o fanu koji se želi slikati sa njim.

"Došao sam iz Karabukspora u Trabzonspor i u to vrijeme sam igrao za reprezentaciju. Odlazak u Trabzon nije bila greška, ali me najviše rastužio momenat kada sam upoznao Vahida Halilhodžića. Upoznao sam ga u restoranu, došao sam do njega i pružio mu ruku, a on je mislio da hoću da se fotografišem s njim", rekao je Dogan te dodao:

"'Ne gospodine, ja sam Ishak koji je tek stigao u ekipu', odgovorio sam mu. 'Koju poziciju igraš?', upitao me. To nisu bile dobre stvari za jednog nogometaša, na kraju krajeva igrao sam u reprezentaciju pa sam nakon toga izgubio motivaciju prije nego li sam počeo igrati za Trabzon".

Dogan je karijeru počeo u Wattenscheidu, a još je igrao za drugi tim Arminije kao i Ankaragucu, Karabukspor, Trabzonspor, Eskisehirspor, Samsunspor, Giresunspor te Kahramanmaras i Sprockhovel.

(Ajdin B.)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.