27.12.2023. 13:18
0
Dolazak u Sarajevo mu nije prva opcija: Menalo ima druge ponude
FOTO: N/FSBiH
Povremeni reprezentativac BiH Luka Menalo, napustit će redove Dinama u januarskom prijelaznom roku.

Menalo gotovo sigurno odlazi, jer na njegove usluge ne računa Sergej Jakirović. Kako piše Index.hr, Menalo ima ponudu Sarajeva, ali se ovom ofanzivcu ne vraća na bh. terene.

Za Menala su zainteresovani neki klubovi iz Slovenije, gdje je već ranije ostavio dubok trag nastupajući za Olimpiju iz Ljubljane.

Menalo je u ljetnom prijelaznom roku bio želja Sergeja Jakirovića, koji ga je želio dovesti u Rijeku, ali nakon što je preuzeo Dinamo, stopirao je njegov transfer i uvjerio ga da ostane na Maksimiru. No, kako je polusezona prolazila, Luka Menalo je sve manje igrao zbog čega je izgubio i status reprezentativca.

Za reprezentaciju BiH odigrao je 15 utakmica te je postigao tri pogotka.

(Aldin B.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.