1.2.2024. 18:10
0
Roma silno želi Amara Dedića, ali problem pravi "otpisani Turčin"
Jedan od najboljih bh. fudbalera, mladi Amar Dedić, na pragu je transfera u slavnu talijansku Romu, ali je njegov transfer sada odložen do ljeta.

Dedić je velika želja trenera Rome Danijelea De Rossija koji ga je želio dovesti već u ovom transfer roku, ali je problem napravio otpisani turski fudbaler Zeki Celik.

Celik je trebao otići u Marseille, kako bi se napravilo mjesto za Dedića, ali je taj transfer propao.

Kako tvrdi "Calciomercato", Roma planira nastaviti s pregovorima i želi osigurati potpis jednog od najboljih bh. fudbalera prije ljetnog prijelaznog roka.

Inače, trenutni ugovor Amara Dedića sa Salzburgom traje do 2025. godine. Austrijski prvak procjenjuje Dedićevu vrijednost na oko 18 miliona eura.

(Sead M.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.